post-1

Διήμερο διαδικτυακό συνέδριο

post-1

 

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ερευνητική ομάδα DAISSy, διοργανώνει διήμερο διαδικτυακό συνέδριο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα:  Προώθηση της ισότητας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής και της διαμόρφωσης πολιτικών», το οποίο θα πραγματοποιηθεί

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

9.30 π.μ.-14.30μ.μ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους ενεργούν ή ενδιαφέρονται να ενεργήσουν προς όφελος της ισότητας, καταπολεμώντας στερεότυπα και διακρίσεις.

Το έργο αφορά στην καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ε.Ε, που συνιστά ένα βασικό τμήμα των δράσεων της κοινωνικής πολιτικής. Συνδυάζει ερευνητικές δραστηριότητες με κοινωνική παρέμβαση και δράσεις δικτύωσης – ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού  (εργαστήρια δικτύωσης με τοπικούς φορείς, διοργάνωση info-day και φεστιβάλ) αναφορικά με την καταπολέμηση των στερεοτύπων. Συντονίζεται από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), με φορείς εταίρους το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ) και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από το ΕΑΠ με το πέρας των διήμερων εργασιών. Η συμμετοχή είναι δυνατή είτε δια ζώσης είτε από απόσταση. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δια ζώσης, καλούνται να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ, στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, αίθουσα ΠΓ01) ή στην Αθήνα (Γραβιάς 4-6, Αίθουσα εκδηλώσεων Α’ ορόφου).

Όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν από απόσταση (guests), πρέπει να χρησιμοποιήσουν το σύνδεσμο (link). Στην οθόνη που θα εμφανιστεί επιλέγετε τη συμμετοχή με την εφαρμογή Συσκέψεις Skype (Web) / Skype Meetings App και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Προαιρετικά συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας (υποχρεωτικό εάν επιθυμείτε να σας σταλεί βεβαίωση συμμετοχής).

Οδηγίες και εγχειρίδια χρήσης του Skype για Επιχειρήσεις θα βρείτε στο εδώ!

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στέλνοντας email στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr, ενώ για τεχνικά ζητήματα χρήσης της πλατφόρμας παρακαλούμε να απευθύνεστε στη διεύθυνση support@eap.gr.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

 Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80%  από το πρόγραμμα «Rights, Equality and Citizenship (REC)» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά 20% από ίδιους πόρους

Posted in News & Events and tagged .