Τα δύο πρώτα πνευματικά προϊόντα του έργου V4T – Videogames for Teachers είναι πλέον διαθέσιμα!

Logo V4TΘα θέλατε να ενημερωθείτε για βιντεοπαιχνίδια και εφαρμογές που είτε είναι εκπαιδευτικά είτε έχουν εκπαιδευτική προοπτική?

Αν ναι, τότε περιηγηθείτε στις 120 εγγραφές και τις αντίστοιχες αξιολογήσεις στο V4T διαδικτυακό αποθετήριο με βιντεοπαιχνίδια και εφαρμογές που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου.

Είστε εκπαιδευτικός ή φοιτητής παιδαγωγικού τμήματος?

Μη χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε το V4T διαδικτυακό εγχειρίδιο προκειμένου να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο βιντεοπαιχνίδια και εφαρμογές με τους μαθητές στην τάξη!

Σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα δικά σας παιχνίδια και εφαρμογές για τους μαθητές σας ή μαζί με αυτούς?

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα δημοσιευθεί το V4T πακέτο διαδικτυακής κατάρτισης σε βασικές γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, διαδικτυακών παιχνιδιών και εφαρμογών για κινητές συσκευές!

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Erasmus+, Βασική Δράση 2 – Στρατηγικές Συμπράξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Εταίροι έργου:

Περισσότερες πληροφορίες για το V4T θα βρείτε στον ιστότοπο του έργου.

Posted in News & Events and tagged .