logo-spice

Πρόσκληση σε Ερευνά Διερεύνησης των Εκπαιδευτικών Αναγκών των εν ενεργεία και μελλοντικών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως προς την Εκπαίδευση STEAM στην Ειδική Αγωγή

logo-spiceΤο πρόγραμμα SpicE (Special Education STEAM Academy) στοχεύει στην ενίσχυση των ικανοτήτων των εν ενεργεία και μελλοντικών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής και Γενικής Αγωγής στην αποτελεσματική σχεδίαση και υλοποίηση συμπεριληπτικών προγραμμάτων STEAM, προκειμένου να προστατεύσουν τους μαθητές/ήτριες με Ήπιες Εκπαιδευτικές Ανάγκες τόσο από τον εκπαιδευτικό όσο και από τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Για το σκοπό αυτό, διαμορφώθηκε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο επιδιώκει να διερευνήσει

  • τις παρούσες στάσεις αλλά και ανάγκες των εκπαιδευτικών ως προς την υλοποίηση προγραμμάτων STEAM για την υποστήριξη των μαθητών/τριών με Ήπιες Εκπαιδευτικές Ανάγκες σε συμπεριληπτικά σχολικά περιβάλλοντα.

Προσκαλούμε, εν ενεργεία και μελλοντικούς/ες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δασκάλους/ες) Γενικής και Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα, να συμμετάσχουν στη δράση αυτή συμπληρώνοντας το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει η έρευνα.

Τo ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2022. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://forms.gle/1KV9JaDBJeShavyF9

Η συμμετοχή σας στην έρευνα, μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, απαιτεί περίπου 15 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο έργο αυτό, διατίθενται στην ακόλουθη διεύθυνση: https://spiceacademy.eu/

Ευχαριστούμε πολύ!!

Posted in News & Events and tagged .